top of page

Hvalpe

For mere information, ring eller skriv: info@volpinoitaliano.dk eller 51631721

At købe hvalp hos Kennel Bella Volpino:

Hos mig vokser hvalpene op inde i mit hus. De første 2-3 uger bor de i føde/hvalpekassen, der står fast placeret ved siden af min seng.  Omkring tre ugers alderen flytter de ind i en løbegård i min stue. Her bliver de udsat for alle dagligdags lyd, alt lige fra TV, støvsuger, opvaskemaskine, radio og meget meget mere. For at ruste dem godt, bliver de også udsat for forskellige lyde fra en CD. Jeg afspiller også meget tordenvejr og nytårsfyrværkeri fra YouTube på mit tv, så de får både lyd og lys.
 

Fra 3-4 ugers alderen, begynder de at få jævnlige besøg, af børn i forskellige aldre, så de bliver vænnet til børn og deres, til tider høje råb og pludselige bevægelser. Alt efter sæson og vejr, begynder jeg i 4-5 ugers alderen, at tage dem med ud i haven. De får så efterhånden prøvet at gå på forskellige underlag. Fliser, trægulve, gulvtæppe, plastik, græs, asfalt, jord, beton, grus og hvad vi ellers kommer i nærheden af.

volpinobutterfly.gif
N-Kuld 2016

Ved 5-6 ugers alderen begynder vi at komme mere og mere ud. Selvfølgelig alt efter hvad vejret tillader. De kommer rigtig meget ud at køre i bil (Da jeg bor lidt ude på landet) I bilen prøver de at sidde i forskellige bure, af både plastik, stof og metal. Når de er 6-8  uger intensiveres miljøtræningen. Vi besøger gågademiljø næste dagligt, og fortsætter med besøg på skole, banegård, strand, skov og alt vi kan kommer til og vejret tillader.

 

Jeg følger som udgangspunkt et skema. udarbejdet af DKK's adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen (Bla. også set på TV) Dette skema følger med hvalpen, når den flytter hjemmefra, så den nye familie. kan fortsætte hvor jeg slipper.

 

Som opdrætter forbeholder jeg mig ret til, at afvise at sælge en hvalp til en person, hvis jeg af en eller anden grund mener, at vedkommende ikke er egnet eller at "kemien" ikke passer. Hvis der er flere personer, der er interesseret i den samme hvalp, så forbeholder jeg mig ret til at vælge, hvem jeg ønsker at sælge den pågældende hvalp til.

bottom of page